GrIFK Salibandy ja GrIFK Jääkiekko syventävät yhteistyötään

GrIFK Salibandy ja GrIFK Jääkiekko tiivistävät yhteistyötään entisestään. Samaan GrIFK-perheeseen kuuluvat seurat ovat suuria, arvokasta ja arvostettua työtä tekeviä paikallisurheiluseuroja. Seurojen hallitukset ja palkattu henkilökunta tapasivat 12.12.2018. Tapaaminen oli molempien tahojen mielestä erittäin positiivinen, yhteisen tekemisen muotoja ja hyviä ajatuksia löytyi runsaasti.

Molemmat seurat kannustavat pelaajiaan monipuoliseen liikuntaan ja pyrkivät löytämään toimintamalleja, joiden avulla molempien lajien, salibandyn ja jääkiekon, harrastaminen rinnakkain onnistuu aiempaakin paremmin. Seurat ovat yhtä mieltä siitä, että kaikki liikunta ja urheilu on lapsille ja nuorille hyvästä ja mahdollisimman myöhäinen lajivalinta molempien seurojen etujen mukaista.

Yhteiset valmentajakoulutustapahtumat, erityisesti aloittavien ikäluokkien yhteiset tapahtumat ja valmentajien tapaamiset, seurojen hallintoa koskeva yhteistyö ja esimerkiksi vaikuttamistyö tärkeän yhteistyökumppanin Kauniaisten kaupungin suuntaan, olivat keskustelussa esillä. Konkreettisia toimenpiteitä tullaan tekemään kevään 2019 aikana ja niistä tiedotetaan kevään aikana enemmän.

GrIFK Salibandy ja GrIFK Jääkiekko toivottavat kaikille pelaajilleen ja heidän perheilleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Kauniaisissa, 17.12.2018.

 

Kermit Haapalainen               Mika Kortene
GrIFK Salibandy                    GrIFK Jääkiekko
puheenjohtaja                        puheenjohtaja