Sportti Thurman – Loppuunmyynti alkaa !

Arvoisa asiakkaamme  – Sportti Thurmannin Leppävaaran liikkeen loppuunmyynti alkaa la 30.1.2021! Poistamme kolmen- neljän seuraavan kuukauden aikana niin paljon jääkiekko tuotteita kuin mahdollista – uutuudet viedään kyllä heti joten kannattaa tulla pian käymään!  Suljemme liikkeen viimeistään 30.5.2021.

Leppävaaran liikkeen alasajo ja muutto ovat olleet pitkään mietinnässä . Koronan tuomat taloudelliset haasteet ovat nopeuttaneet päätöksentekoa. Virheitä on tehty – ja ajassa pysyminen ja uusien kauppatapojen omaksuminen on ollut haasteellista meidän resursseillamme . Paljon hyvää on opittu myös kun liike on sijainnut suorituspaikalla – ollaan viisaampia siinä suhteessa mitä asiakkaat haluavat meidän tyyppiseltä liikkeeltä tänä päivänä ja mihin suuntaan tekemistä pitää viedä. Nyt on aika ottaa seuraava askel eteenpäin ja uusiutua !

Sportti Thurman täyttää 30-vuotta tänä vuonna – ja jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu – Juhlimme ja todellakin juhlimme synttäreitä elokuussa 2021 uudessa, isommassa liikkeessä jossa voimme paremmin palvella asiakkaita myös jatkossa ! Meitä kaikkia on nyt varsinkin viime vuonna koeteltu enemmän kuin riittävästä – ja raskasta aikaa on ollut lähes kaikessa tekemisessä.

Kaikesta huolimatta katsomme tulevaisuuteen innokkaasti ja uskomme että tässä ajassa koettu yhteisöllisyys vaan vahvistaa meitä kaikkia – samalla Sportti Thurman voi  jatkaa omalla tavallaan kohti uutta tulevaa !

Tervetuloa vielä jonkin aikaa Leppavaaraan – ja kerromme myöhemmin keväällä – missä näemme seuraavaksi !

SPORTTI THURMAN

Jussi Rapo

toimitusjohtaja

jussi@sporttithurman.fi