GrIFK Jääkiekko ja Viima Hockey yhteistyöhön

GrIFK on tehnyt monivuotisen sopimuksen valmennuspalveluita tarjoavan Viima Hockeyn kanssa.

Yhteistyöhön kuuluu yksilöiden taitovalmennusta ja fyysistä valmennusta seuratoiminnan kautta. 

Valmennusapua annetaan pelaajille sekä kesällä että pelikauden aikana.

Viima Hockeyn Mikko Saarni on erittäin tyytyväinen uuteen sopimukseen. 

– Tällä yhteistyöllä pystymme auttamaan varmasti jo ennestään menestynyttä ja perinteikästä seuraa sekä heidän yksilöitään jäällä ja sen ulkopuolella. 

GrIFK:n urheilutoimenjohtaja Samuli Agarth sanoo, että pelaajien kehittäminen kohti omaa parastaan on kaiken seuran valmennustoiminnan lähtökohta. 

– Laadukas arki, portaittainen kiireetön hyvin suunniteltu valmennussisältö ja valikoidut lisätoistot joukkuetoiminnan ulkopuolella auttavat pelaajaa kohti omaa tavoitettaan. Nyt valittu malli on ennen kaikkea pelaajan etu, Agarth painottaa. 

Agarthin mukaan lisäharjoittelulla pyritään saamaan lajiharjoittelusta kaikki irti. Jos pelaajalla on esimerkiksi liikkuvuusrajoite, hän ei kehity luisteluvalmennuksella ennen liikkuvuuden lisäämistä. 

– Avoin viestinvaihto Viiman ja seuramme valmentajien välillä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden saada yksilöllistä valmennusta seuran valitsemalta kumppanilta. 

Viima Hockey on vuonna 2020 perustettu jääkiekon yksilövalmennusta tarjoava yritys. Viima Hockey on tehnyt yhteistyötä muun muassa SM-liigajoukkue Mikkelin Jukureiden kanssa. Monet suomalaiset NHL-pelaajat ovat käyttäneet hyväkseen yrityksen palveluita. 

Viima Hockeyn yksilövalmennuksesta kiinnostuneiden pelaajien tulee rekisteröityä Viiman MyClubiin. Näin saatte aina ajankohtaiset ja tarkemmat tiedot Viiman tarjonnasta. Linkki tähän ja touko-kesäkuun luisteluklinikoihin löytyvät seuran sisäisestä MyClub-tiedotteestä.