3/2015-16 Pelaajat päättää-viikko ja Joulufiilistä!

Jäämies, maalinteko, rankkarit ja pelit – siinä suosituimmat harjoitteet Pelaajat päättää-viikolta. Pojat tietävät parhaiten: leikki ja pelaaminen sekä pelistä yksittäisenä tärkeimpänä ja hauskimpana juttuna maalinteko olivat ykkösiä. Valmentajat voivat huokaista helpotuksesta – olemme tehneet poikienkin mielestä oikeita ja hauskoja asioita, koska tutut harjoitteet löytyivät suosikkien joukosta. Kokemukset Pelaajat päättää-viikolta ovat pelkästään positiivisia ja viikko osoittaa, että meillä on todella fiksuja pelaajanalkuja eri joukkueissa. Tätä jatketaan myös teemaviikkojen ulkopuolella!

Joulun jälkeen Helsingissä on tarjolla nuorten MM-kisat. Näitä pelejä kannattaa mennä katsomaan, sillä tulevaisuuden tähtipelaajat ottavat toisistaan mittaa kovatasoisessa turnauksessa. Luvassa on taitoa, vauhtia, suuria tunteita ja pelin opiskeluun kuuluvia, välillä ehkä vääriäkin, valintoja. Suomen maalilla voi ihastella Granissa pelanneen Kaapo Kähkösen otteita! Toivottavasti Suomi jaksaa mitalipeleihin. Kannattaa käydä katsomassa myös muitakin kuin Suomen pelejä. Stadin jäähallissa pelaavat alkusarjaa mm. Kanada, USA ja Ruotsi.

Tammikuussa järjestetään Taitoa&Rispektiä-tapahtuma. Taitorataa on treenattu huolella ja iloisin ilmein. Tästä on tulossa tälläkin kaudella hieno tapahtuma. Mennään yhdessä kannustamaan Granin ja muiden yhteistyöseurojen pelaajia 13.1.2016.

Hallitus päätti viime viikolla, että käy Slap Shot-leirin peruuntumiseen liittyvän asian kaupungin rattaissa miten tahansa, emme käy perheiden kukkarolla. Toivottavasti kaupunki tekee hyvän päätöksen, mutta koimme tärkeäksi, että pyrimme välttämään taloudellista rasitusta perheille.

Keleistä ei voisi päätellä, että Joulu on jo ovella. Silti ehkä hieman hektisenkin syksyn jälkeen toivottavasti jokainen löytää oman joulufiiliksensä. Yhdelle se löytyy joulusaunasta, toiselle kirkosta ja kolmannelle kuusen tuoksusta ja kinkkulautasesta. Oikeaa vastausta ei ole, kuten ei jääkiekossakaan, mutta hyvällä fiiliksellä pääsee pitkälle. Kiitän kaikkia hienosta syyskaudesta! Nautitaan joulunajasta ja palataan taas sorvin ääreen hyvin levänneinä ja akut täynnä virtaa.

Toivotan kaikille Hyvää Joulua & Menestyksekästä Uutta Vuotta!

Terv. Mika