3/2016-17 Joulunaikaa, -taikaa ja -tauko

Nuorten upeista kotiMM-kisoista on kulunut vuosi ja uudet kisat ovat alkamassa. On tullut siis joulunaika. Perinteistä on hyvä pitää kiinni eli kinkut, laatikot ja suklaat aattona joulupöydässä ja nuorten MM-kisat Tapanina. Toivotan Suomen joukkueelle menestystä!

Pienimmissä junnujoukkueissamme on paljon poikia ja tyttöjä. Oman hallimme kapasiteetti on tullut vastaan, mutta onneksi olemme saaneet jäätä Helsingistä aiempaa enemmän.

Harjoitushalliprojekti on liikkunut syksyn aikana piirun verran eteenpäin. Keskustelemme kaupungin kanssa siitä, että takauksen vastinparina halliyhtiö ottaa vanhan hallin omistukseensa ja hallinnoitavakseen. Keskustelut ovat olleet rohkaisevia ja toivotaan, että vuonna 2017 on ratkaisevien päätösten aika. Kaavamuutos etenee joka tapauksessa ja kaupunki tarvitsee säästöjä, me jäätä. Win-win! Tähän käytän joulutoiveeni ja toivottavasti jouluntaika toimii.

Syyskauden yksi kohokohta hallissamme oli U19-joukkueen maaottelu Tsekkiä vastaan. N. 500 katsojaa näki Suomen voiton, mutta sen lisäksi tapahtuma oli erittäin onnistunut. U19-jojo Hannu Saintula kiitteli Granin hallin tunnelmaa ja välitti kiitokset -06:lle, jotka olivat järjestelyjen takana. Hienoa!

Jääkiekon ystävät ovat lahjoittaneet Grani on Ice-tsemppirahastoon 1000 euroa. Suurimmat ja nöyrimmät kiitokset! Tsemppirahasto mahdollistaa jääkiekon harrastamisen perheen taloudellisista haasteista huolimatta. Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen voi toimittaa osoitteeseen grifkjaakiekko.avustukset@gmail.com.

Toivotan kaikille parasta, lämmintä ja rauhallista joulua sekä menestystä myös uuteen vuoteen.

Hallilla nähdään, mutta ei muutamaan päivään, on joulutauon aika.

Mika