4/2016-17 Kaikkien aikojen kausi takana!

Seurassamme on tällä hetkellä yli 800 jäsentä ja kiekkokouluumme osallistui yli 150 lasta, joka on kaikkien aikojen ennätysmäärä.

Suomalaiseen tapaan olemme usein varovaisia tuulettamaan silloin kuin olisi sen aika.

Annetaanpa palaa kerrankin:

1. Edustusjoukkueemme pelasi II-divisioonan finaaleissa,

2. A-nuoret olivat keväällä nuorten-Mestis karsinnassa ja lähellä nousua Mestikseen,

3. B-juniorit olivat viidensiä Mestiksessä ja

4. C-juniorit pelasivat Mestiksessä.

5. Tämän lisäksi C2-nuoret voittivat alemman AAA-sarjansa näytöstyyliin ja joukkueen kaksi pelaajaa, Oliver Holttinen ja Elmeri Asmundela, osallistuivat -02-syntyneiden Pohjola-leirille. Oliver ja Elmeri pelaavat ensi kauden HIFK:n C-SM-joukkueessa! Toivotamme menestystä!

Olemme tehneet yhteistyötä HIFK-yhteistyösateenvarjon alla viisi vuotta. Olemme saaneet yhteistyöltä paljon ja tehneet sen eteen paljon töitä. Paras osoitus siitä, että mallimme toimii käytännössä, on, että pelaajamme mahtuvat halutessaan HIFK:n C-junioreihin. Tämä edellyttää laadukasta, innostavaa, kiireetöntä ja ei-pikavoittoja etsivää toimintaa usean kauden ennen tätä. Voin todeta ylpeänä, että vastaamme tähän itsellemme asettamaamme tavoitteeseen täysin. Tulevista ikäluokistamme HIFK:n C-junioreihin tulee halutessaan mahtumaan vielä enemmän pelaajia.

Kiekkokoulumme osallistujaennätys perustuu myös erittäin laadukkaaseen, lapset huomioivaan, leikin varjolla tapahtuvaan iloiseen ja ammattitaitoisten ohjaajien vetämään toimintaan. Kiekkokoulubuumin vuoksi junnujoukkueemme ovat lähes kaikki täynnä. Seuramme voi myös taloudellisesti hyvin ja tekemisen meininki ja henki hallilla on loistava.

Taivaanrannassa on yhden harjoitushallin muotoinen ja kokoinen pilvi. Harjoitushallihankkeemme on edelleen voimissaan ja sen eteen tehdään valtavasti töitä. Toivottavasti voin kesän jälkeen ilmoittaa, että asia on kaupungin päätettävänä.

Kilpajoukkueidemme tryoutit ovat käynnissä ja kesäharjoituskausi on alkamaisillaan. Toivottavasti pelaajamme muistavat myös huilata kauden jälkeen. Tuskin liikaa kuitenkaan, koska ”tää on vaan niin siistii”. Mukavaa kevään jatkoa ja kesän odotusta!

Hallilla ja pururadalla nähdään,

Terv. Mika