Staffan Kosk aloittaa GrIFK Jääkiekko ry:n toiminnanjohtajana 1.8.2023

GrIFK Jääkiekko ry etsi touko-kesäkuussa itselleen toiminnanjohtajaa. Uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Staffan Kosk. Myös Affena tunnettu Staffan aloittaa tehtävässään 1.8.2023.

Affe on työskennellyt viimeiset 12 vuotta Suomen Jääkiekkoliitossa, jossa hän on vuodesta 2013 toiminut eteläisen alueen aluepäällikkönä. Affe tuntee entuudestaan seuramme, hänellä on vahva osaaminen seuratoiminnan kehittämisestä ja erinomainen tuntemus jääkiekon toimintakentästä.

Kesälomalta ja mökiltään tavoitettu Affe toteaa: ”Kiitos luottamuksesta sekä hienosti hoidetusta rekryprosessista! Odotan super-innokkaana, että pääsen aloittamaan hommat vihreän yhteisön kanssa. Grani on arvostettu jääkiekkoseura ja sillä on edellytykset kehittyä entisestään. Olen vakuuttunut, että alkava yhteistyö jäsenistön, henkilökunnan ja hallituksen kanssa tulee olemaan hienoa aikaa.”

”Saimme meidän näköisemme osaajan ja mahtavan kaverin. Sitoutuneisuus seuraamme, näkemys kehitysaskelista ja tulevaisuudesta vakuuttivat. Tervetuloa, Affe!”, kommentoi lopputuloksesta iloinen puheenjohtaja Mika Kortene.

Staffan Kosken työtehtävät tulevat liittymään keskeisesti seuran hallintoon ja seuratoimintamme kehittämiseen arvojemme mukaisella tavalla. Tärkeää tulee olemaan ratkaisujen löytäminen jääkiekkoharrastuksen kustannusten madaltamiseen. Affe toimii muun henkilökuntamme (Tutu, Konsta, Maarit) esihenkilönä, ja hän raportoi toiminnasta hallitukselle.

Affen voit tavata ensimmäisen kerran Slapshot-leireillämme elokuun alusta alkaen.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

Mika Kortene
puheenjohtaja
GrIFK Jääkiekko