GrIFK Jääkiekko hakee toiminnanjohtajaa

GrIFK jääkiekko on Suomen 10. suurin jääkiekkoseura, jolla on yli 800 jäsentä. Tarjoamme kaupungin vaikutusalueen pelaajille mahdollisuuden harrastaa tavoitteellisesti jääkiekkoa. Toimintamme on laadukasta, josta osoituksena Olympiakomitean Tähtimerkki, toisena jääkiekkoseurana Suomessa. GrIFK Jääkiekon henkilökuntaan kuuluu neljä palkattua jäsentä. Seuran toimintaa ohjaa hallitus yhdessä henkilökunnan ja jäsenistön kanssa.

Toimintaamme ohjaa pitkäjänteisyys ja kiireettömyys, ja arvojemme mukaisesti yhteisöllisyys, kunnioitus ja arvostus. Tarjoamme peli- tai harjoittelupaikan kaikille joukkueiden ja seuran pelisääntöihin sitoutuville pelaajille. Laaja joukkuetarjonta mahdollistaa pitkän, yli 50 vuotta kestävän uran seurassamme. HIFK on yhteistyöseuramme, jonka joukkueissa pelaajillamme on U15-ikäluokasta alkaen mahdollisuus tavoitella unelmiaan jääkiekon ammattilaisena.

Haemme seurallemme uutta TOIMINNANJOHTAJAA. Pitkän uran seurassamme tehnyt urheilutoimenjohtajamme vaihtaa työnantajaa, ja uusimme samalla organisaatiotamme.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

  • Seuran operatiivinen johtaminen sekä kehittäminen huomioiden seuran arvot, strategia ja Tähtiseura-asema
  • Toiminnan linjaukset, työstäminen ja jalkauttaminen yhteistyössä hallituksen kanssa
  • Henkilökunnan esihenkilönä toimiminen ja työyhteisön kehittäminen
  • Vastuullinen talousjohtaminen, taloushallinnon valvontavastuu, budjetointi ja toiminnan ja talouden raportointi hallitukselle
  • Seuran viestinnän, varainhankinnan ja markkinoinnin kehittäminen
  • Seuran edustaminen ja yhteydenpito kumppaneihin/liittoon/muihin seuroihin
  • Seuran jääresurssien hankinta sekä jääresurssien suunnittelu/jakaminen yhdessä valmennuspäälliköiden kanssa

Odotamme sinulta:

  • Sinulla on vahva intohimo erityisesti lasten ja nuorten jääkiekkoon ja yleisesti urheiluseuratoimintaan
  • Olet luonteeltasi positiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sinulla on hyvät organisointitaidot ja omaat käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja esihenkilöosaamista
  • Olet talousosaaja, ja olet osoittanut taitosi käytännössä esimerkiksi taloushallinnon tehtävissä
  • Sinulla on vahva motivaatio kehittää työyhteisöäsi, itseäsi ja tartut rohkeasti uuteen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kauniaislaisessa jääkiekkoseurassa, joka on ottamassa seuraavia kehitysaskeliaan uuden organisaation ja vireillä olevan harjoitushallihankkeen vuoksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, esimerkiksi 1.8.2023 alkaen. Maksamme sinulle sopimaamme kuukausipalkkaa, ja olemme asettaneet palkkahaarukan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan n. 4000 – 4500 euroon. Tarjoamme sinulle urheiluseuraelämyksiä jäähalleissa ja kabineteissa, pahvimukikahvit kahviossamme ja ring-side-paikat joukkueidemme otteluihin. Zambonia sinun ei välttämättä tarvitse osata ajaa. Kääritäänkö hihat ja ryhdytään hommiin?

Mikäli kiinnostuit, tai vaikka jäit vielä miettimään, lähetä hakemuksesi ja CV:si 15.6.2023 mennessä sähköpostilla puheenjohtaja Mika Korteneelle osoitteeseen: mika.kortene@gmail.com.