GrIFK Jääkiekon tiedote ajankohtaisista asioista

GrIFK Jääkiekko ja HCK Salamat eivät tiivistä yhteistyötään. Tämä johtuu siitä, että Salamoiden hallitus vaihtui 12.4.2021 esitetyn epäluottamuksen vuoksi. Tilanne on harmillinen, koska epäluottamuksen esittäminen tapahtui lyhytnäköisesti. Yhteistyön jatkaminen näissä olosuhteissa on joka tapauksessa mahdotonta.

Salamoiden aiempi hallitus toimi kirkkonummelaisen jääkiekon hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. GrIFK kiittää Salamoiden edellistä hallitusta sekä yhteistyön tiivistämistyöhön osallistuneita erinomaisesta työstä, yhteistyöstä ja tehdystä arvokkaasta työstä.

GrIFK Jääkiekko tulee jatkamaan yhteistyötä Helsingin Kiekko-Tiikereiden kanssa. Yhteistyöhön kuuluu taitovalmentaja ja seurojen väliseen luottamukseen perustuva eteenpäin ja ulospäin suuntautuva toiminta, jossa ymmärretään seuran ja seuratyön merkitys yksittäisen pelaajan kehittymisen kannalta sekä pyrkimykset harrastuksen kustannusten kohtuullistamiseen ja riittävä pelaajamäärä.

Jatkamme osaltamme HIFK-yhteistyötä, jossa keskeistä on valmentajakoulutukset, maalivahtikoordinaatio ja -valmennus Janne Laineen johdolla sekä yhtenäinen pelaajapolku ja joukkuetarjotin. Pelaajapolku tarjoaa jokaiselle seurayhteisön pelaajalle näkymän kiekkokoulusta läpi koko junioriputken omassa seurassa sekä mahdollisuuden tavoitella omia rajojaan esimerkiksi HIFK-junioreissa SM-tasolla.

GrIFK Jääkiekko hankkii jäävuoronsa kaudelle 2021 – 2022 Kauniaisten jäähallin lisäksi muualta. Julkaisemme jäävuorot, kun ne ovat varmistuneet. Neuvottelut ovat pitkällä. Jäätä tulee olemaan GrIFK:n joukkueille riittävästi, kuten laadukkaasta toiminnasta tunnetulla jääkiekkoseuralla tuleekin olla.

Toimintaamme ohjaa Tähtiseura-statuksen ja arvojemme mukaisesti laadukkuus, kiireettömyys ja pitkäjänteisyys. Arvoihimme kuuluu yhteisöllisyys, jonka mukaisesti pidämme jokaisesta pelaajastamme huolta ja tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen harrastukseen kohtuullisin kustannuksin. Toimintaamme kuuluu keskeisesti yhteistyöhakuisuus, jonka mukaisesti olemme aktiivisia ja avoimia arvojemme mukaiselle yhteistyölle.

Ilmoittautuminen GrIFK Jääkiekon toimintaan uudelle kaudelle on ollut avoimena maaliskuusta. Mikäli toimintaan jo ilmoittautunut pelaaja haluaa pohtia ilmoittautumistaan uudessa tilanteessa, kehotamme olemaan yhteydessä valmennuspäällikkö Tuomas Valosaareen.

Nuorimpien ikäluokkien (2008 ja nuoremmat) uusi kausi alkaa 2.5. Kilpajoukkueiden (U15 ja vanhemmat) osalta uusi kausi on alkanut ja huhtikuun kartoitusvaiheen aikana voidaan toteuttaa myös yhteisharjoittelua erillisen ohjeistuksen mukaan. Seuralla on jäätä Kauniaisten jäähallista toukokuun alusta juhannukseen saakka. Mikäli rajoitukset antavat myöden myös kilpajoukkueet pääsevät tuolloin toivottavasti jäälle.

Kauniaisissa 16.4.2021,

Mika Kortene

puheenjohtaja

GrIFK Jääkiekko