Konsta Kuusinen taitovalmentajaksi

GrIFK Jääkiekko ja Helsingin Kiekko-Tiikerit ovat palkanneet Konsta Kuusisen, 26, taitovalmentajakseen. Taitovalmentaja tulee GrIFK:ssa jatkossa toimimaan erityisesti ns. valintavaiheen kilpajoukkueiden kanssa.

Konsta on toiminut jo viimeiset kolme kautta GrIFK:n palveluksessa. Tätä ennen hän toimi GrIFK:ssa valmentajana ja taitovalmentajana Liettuassa, Griunvaldasissa ja Kaunasissa. Kuusinen on opiskellut Kaunasin yliopistossa liikuntatieteitä ja jatkaa opintojaan Jyväskylän Yliopistossa urheilupsykologian linjalla.

”Saamme Konstasta tutun ja loistavan taitovalmentajan. Konsta on mahtava tyyppi, ulospäinsuuntautunut, ja hän tulee toimeen lasten, valmentajien ja vanhempien kanssa upeasti. Konsta on pidetty ja tunnettu seurassamme, joten hänen jatkamisensa taitovalmentajana on luontevaa.”, toteaa GrIFK Jääkiekon urheilutoimenjohtaja Samuli Agarth.

Konstan työpanos jakautuu seurojen kesken siten, että laskennallisesti hän työskentelee GrIFK:ssa neljänä päivänä ja Kiekko-Tiikereissä yhtenä päivänä viikossa. K-Tiikerit määrittelee tarkemmin Konstan toimintaympäristön ja ikäluokat, joiden parissa hän seurassa toimii.

Suomen Jääkiekkoliitto myönsi GrIFK:lle ja Tiikereille kausittaista taitovalmentajatukea 20.000 euroa.