Pelaajat päättää viikolla 51

IFK-seurasateenvarjon läntinen siipi IFK WEST (Salamat, Kiekko-Tiikerit ja GrIFK) seurat haastavat kaikki IFK WEST joukkueet Pelaajat Päättää – viikolle. Tavoitteena on, että viikolla 51 vietetään kaikissa joukkueissa Pelaajat Päättää – viikkoa.  Kohderyhmänä ensisijaisesti seurojen 10-14 -vuotiaat pelaajat ja heidän valmentajansa. Saa soveltaa myös muihin ikäluokkiin.

Viikon aikana kaikki harjoitteluun liittyvät asiat suunnittelun, toteutuksen ja arvioinnin osalta ovat pelaajien hallussa. Valmentajien tehtäväksi jää harjoituksissa auttaa tarvittaessa pelaajia sisällön suunnitteluvaiheessa, organisoida toiminta toteutusvaiheessa niin, että turvallisuus, viihtyvyys ja hauskuus sekä aktiivinen toiminta ovat keskiössä. Arviointivaiheessa valmentajat kokoavat yhteen viikon tapahtumat, fiilikset, palautteet ym. huomiot.

Valmentajat saavat yhdessä pelaajien kanssa päättää toimintamallin, jolla viikon jokainen harjoitustapahtuma toteutetaan. Valmentajien tulee varmistaa, että JOKAINEN pelaaja saa äänensä kuuluviin ja pääsee toteuttamaan ja tekemään niitä asioita, joita haluaa.

Pelaajat päättää –viikon tavoitteet:

  1. Vuorovaikutus ja yhdessä tekemisen lisääminen valmentajien ja pelaajien välillä
  2. Osallistaminen ja lasten toiveiden huomioiminen näkyväksi osaksi päivittäistä toimintaa lasten ja nuorten harrastustoiminnassa
  3. Pelaajan sisäisen motivaation kasvattaminenJakakaa kuvia ja fiiliksiä joukkueen somessa: #pelaajatpäättää #ifkwest

Terveisin,

Hannu Saintula, Patrik Johansson, Konsta Kuusinen, Samuli Agarth ja Tuomas Valosaari